Onze projecten

Particuliere woningbouw

Bij nieuwbouw zijn de wensen van de opdrachtgever uitgangspunt met als belangrijke randvoorwaarden  de mogelijkheden van het kavel en de eisen van de overheid.  Het inspireert altijd om door middel van schetsen en overleg met de opdrachtgever tot een oplossing te komen waarbij zowel het exterieur als het interieur aan alle wensen en eisen voldoen en die binnen het gestelde budget blijft.

Particuliere woning aan- of verbouw

Bestaande woningen  voldoen  soms  niet meer aan de veranderde  wensen van de bewoners. In de loop der jaren verandert  het gebruik  en kijkt men anders naar het comfort van een woning.  Vaak is een aanbouw / verbouw een goede oplossing om toch aan de nieuwe gebruik en comfort wensen  te voldoen. Tevens is het een uitstekende gelegenheid om het huis beter te  isoleren, installaties te vernieuwen, etc.

Multifunctionele accomodaties

Het ontwerpen van multifunctionele accommodaties is voor een architect een hele leuke opgave. Het zijn gebouwen bedoelt voor veel verschillende doelgroepen die allemaal hun eigen wensen en gebruiken hebben. Toch is er ook een gezamenlijk doel namelijk het gebruik van een gemeenschappelijke ruimte die voor een ieder goed/ makkelijk bereikbaar moet zijn. Voor scholen geldt vaak dezelfde situatie.  Het doorgaans beperkte budget maakt het tot een hele uitdaging om aan alle wensen en eisen te voldoen. Gelukkig blijkt het gehele bouwproces vrijwel altijd te leiden tot een geslaagd eindresultaat  en dus tot tevreden gebruikers.

Monument, renovatie

Het is geweldig om een monument te kunnen renoveren of te herbestemmen. Ons doel is om zoveel mogelijk van het bestaande gebouw in stand te houden  en te zorgen dat de sfeer die het gebouw uitstraalt behouden blijft.  Zowel in het exterieur als in het interieur.  Zo blijft een gedeelte van de (gebouwde) geschiedenis van het gebouw in de context van de straat/stad in stand. Hoe fraai is het niet om een monumentaal gebouw te behouden door er nieuwe functies in te huisvesten. Ook  voor de volgende generaties. Vaak komen er bij de verbouwingen nog mooie details naar boven, dat zijn altijd onverwachte cadeautjes.

Studies, nostalgie

Bij nieuwbouw zijn de wensen van de opdrachtgever uitgangspunt met als belangrijke randvoorwaarden  de mogelijkheden van het kavel en de eisen van de overheid.  Het inspireert altijd om door middel van schetsen en overleg met de opdrachtgever tot een oplossing te komen waarbij zowel het exterieur als het interieur aan alle wensen en eisen voldoen en die binnen het gestelde budget blijft .